FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 4

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Week 4 van het Team Of The Week is gearriveerd en alweer zijn er genoeg spelers die echt een plekje verdienen in het Team Of The Week in FIFA 15 Ultimate Team. In de Franse Competitie heeft Alexandre Lacazette namens Olympique Marseille een hattrick gemaakt tegen  Lille in een 3-0 overwinning. Marseille is momenteel koploper in de Ligue 1, met een gat van 5 punten op de tweede plek, die FC Girondins de Bordeaux momenteel bezet. In de Serie A hebben we Leonardo Bonucci, de verdediger bezorgde in de slotfase Juventus met een spectaculaire volley gemaakt de 3-2 overwinning tegen AS Roma. Roma hijgt Juventus in de nek doordat ze 3 punten achter de koploper uit Turijn staan.  Tot slot hebben we nog Arjen Robben, de aanvaller heeft twee goals gescoord tegen Hannover 96 en zo weer drie punten gepakt met FC Bayern München, dat nog altijd ongeslagen is. Cristiano Ronaldo had wellicht ook een in form deze week verdient. De Portugees is namelijk bezig aan een spectaculair seizoen en komt met zijn derde hattrick(!) van het seizoen in aanmerking voor een plekje. Hij is echter niet aanwezig, mogelijk omdat hij al een in-form kaart heeft gehad in week 2.

Team of the Week 4

Het gehele Team of the Week kan in de Web App bekeken worden en zal vanavond vanaf 19:00 te vinden zijn in de pakketten. Wat vind jij van dit TOTW? Laat het hier weten via een reactie hieronder!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015