FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 3

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Na toch al een aantal flink sterke Team of the Weeks in FIFA 15 doet deze er toch weer een schepje bovenop. Het derde Team of the Week is gearriveerd en met deze week niemand minder dan Lionel Messi. De Argentijn van Barcelona toonde afgelopen week opnieuw zijn klasse door twee doelpunten en twee assists te maken tegen Granada. Opmerkelijk is wel dat Neymar met zijn hattrick in diezelfde wedstrijd geen in-form krijgt. Deze wedstrijd werd overigens met 6-0 gewonnen. Naast hem in de spits hebben we Carlos Tévez. De Juventus speler speelde een grote rol in de spectaculaire 3-0 overwinning op Atalanta door middel van twee doelpunten. Tot slot heeft Edin Džeko ook twee doelpunten gemaakt in een 4-2 overwinning tegen Hull City. Voor de Ajax fans is ook goed nieuws, middenvelder Davy Klaassen heeft deze week zijn eerste in-form van FIFA 15 verdient.

By3dnt9IYAAPWpq

 

Het gehele Team of the Week kan in de web app bekeken worden en zal vanavond te vinden zijn in de pakketten. Wat vind jij van dit TOTW? Laat het hier weten via een reactie hieronder!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015