FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 23

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Aan scorend vermogen geen gemis in het nieuwe Team of the Week van week 23. Met maar liefst twee hattricks, vier doelpunten van één spits en een derde in-form kaart is de aanval deze week goed vertegenwoordigd. We beginnen deze week met Bas Dost. De Nederlander scoorde voor VfL Wolfsburg maar liefst vier doelpunten, waaronder de matchwinner in de slotfase. In een spetterende wedstrijd wist Wolfsburg met 5-4 te winnen van Bayer 04 Leverkusen. Dit was niet de enige spetterende wedstrijd in de Bundesliga deze week. FC Bayern München heeft Hamburger SV verpulverd met maar liefst 8-0. Dit heeft ook EA niet over het hoofd gezien en twee Bayern spelers zijn opgenomen in het TOTW elftal. Mario Götze, met twee assists en een doelpunt, en teamgenoot Thomas Müller, ook met twee assists en twee doelpunten.

Lionel Messi heeft alweer zijn derde in-form gekregen van FIFA 15 nadat hij een hattrick heeft gescoord in de wedstrijd tegen Levante UD. Daarnaast gaf hij in die wedstrijd ook nog een assist waardoor hij een grote bijdrage leverde aan de 5-0 overwinning. Ook is Fredy Guarín aardig in vorm, hij scoorde twee doelpunten voor zijn ploeg Inter in de wedstrijd tegen Atalanta. Tot slot is er nog een Nederlander opgenomen in het TOTW elftal, namelijk Luuk de Jong. De PSV speler scoorde ook een hattrick en bezorgde zo PSV een 4-2 overwinning tegen AZ.

B-Ipw_KIIAANoN6

Benieuwd naar de andere spelers in het TOTW van deze week? Bekijk deze dan hier terug in de Web App. Zoals gebruikelijk zijn de spelers vanaf vanavond 19:00 uur te vinden in de FUT pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015