FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 22

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Na een spetterend weekend is het alweer tijd voor een nieuw FUT Team of the Week. In week 22 zien we onder andere Memphis Depay, de aanvaller die voor PSV uitkomt heeft tweemaal gescoord tegen FC Utrecht en bracht daarmee de eindscore op 3-1. In de Bundesliga heeft André Schürrle zijn debuut gemaakt voor VfL Wolfsburg en meteen zijn klasse laten zien door een assist te maken, Wolfsburg won de wedstrijd tegen TSG 1899 Hoffenheim met 3-0. Ook een Belgische speler kunnen we deze week terugvinden in het TOTW elftal, namelijk Dries Mertens. De S.S.C. Napoli speler wist de wedstrijd tegen Udinese open te breken door als eerste een doelpunt te scoren, waarna een 3-1 eindstand op het scorebord kwam. Tot slot heeft Harry Kane zijn uitstekende vorm laten zien in de Noord-Londense derby door tegen Arsenal twee doelpunten te scoren. De Engelsman won met zijn ploeg met 2-1 tegen de grote rivaal en heeft nu een SIF gekregen.

B9knQZJIIAA4DmY

Benieuwd naar de andere spelers in het TOTW van deze week? Bekijk deze dan hier terug in de Web App. Zoals gebruikelijk zijn de spelers vanaf vanavond 19:00 uur te vinden in de FUT pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015