FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 21

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

De meeste FIFA spelers zullen momenteel nog aan het genieten zijn van de nieuwe wintertransfers die zijn doorgevoerd in FUT 15, maar het is tijd om die even te vergeten en te gaan kijken naar het nieuwe Team of the Week, en wel van week 21. We beginnen met Mesut Özil, de Arsenal speler heeft na lange afwezigheid zijn vorm weer te pakken. Hij maakte een doelpunt en gaf een assist (met de hak) waardoor Arsenal met maar liefst 5-0 wist te winnen van Aston Villa. In de Bundesliga bleek Kevin de Bruyne goud waard te zijn voor VfL Wolfsburg in de wedstrijd tegen de huidige koploper FC Bayern München. De Belg heeft met twee assists en een doelpunt een plekje in het TOTW elftal verdient. In La Liga heeft Karim Benzema zijn SIF te pakken door twee doelpunten te scoren tegen Real Sociedad. Real Madrid won de wedstrijd met 4-1. Tot slot zijn bekende spelers Jérémy Ménez, Rémy Cabella, Rafinha en Fabio Quagliarella ook opgenomen in het TOTW elftal.

B9AjgIgIQAAL5mD

Benieuwd naar de andere spelers in het TOTW van deze week? Bekijk deze dan hier terug in de Web App. Zoals gebruikelijk zijn de spelers vanaf vanavond 19:00 uur te vinden in de FUT pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015