FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 20

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het is alweer woensdag en dus tijd voor weer een nieuwe uitgave van het Team of the Week, ditmaal van week 20. Deze week is de Benelux sterk vertegenwoordigd, met maar liefst drie spelers in de basis elf. De eerste van deze drie is Wesley Sneijder. De middenvelder van Galatasaray scoorde één keer en gaf tevens een assist waardoor de wedstrijd tegen Rizespor met 2-0 werd gewonnen. Rechts van hem is Dirk Kuijt, de middenvelder van Fenerbahce, te vinden. Hij scoorde twee keer tegen Kasimpasa wat er mede voor zorgde dat de wedstrijd met 3-0 gewonnen werd. De laatste speler uit de Benelux is Laurent Ciman. De verdediger van Liege scoorde in een belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht. Hierdoor werd hij verkozen tot MOTM en heeft hij volgens EA Sport zijn eerste in-form van FIFA 15 verdient. Naast deze drie spelers zijn er natuurlijk ook nog andere grote namen te vinden in het Team of the Week, zoals Neymar van Barcelona en Diego Alves van Valencia.

FUT Team of the Week - Week 20

 

Benieuwd naar de andere spelers in het TOTW van deze week? Bekijk deze dan hier terug in de Web App. Zoals gebruikelijk zijn de spelers vanaf vanavond 19:00 uur te vinden in de FUT pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015