FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 2

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Nu iedereen al waarschijnlijk lekker bezig is met FIFA 15 Ultimate Team, zitten vele fans te wachten op de 2e serie van Team Of The Week spelers.

We trappen af met Cristiano Ronaldo, die zijn eerste hattrick van het seizoen heeft gescoord tijdens een 8-2 monsterzege op de pas gepromoveerde  Deportivo de La Coruña. Verder hebben we nog Jamie Vardy, die met Leicester City op spectaculaire wijze terugkwam van een 1-3 achterstand tegen Manchester United. Hij heeft met een goal, twee assists en twee veroorzaakte penalty’s een hele grote bijdrage geleverd aan de 5-3 overwinning tegen het team van Louis van Gaal. Tot slot hebben we nog Adam Maher, die met twee assists en een doelpunt tijdens de overtuigende 4-0 overwinning tegen Cambuur  een plekje in de TOTW heeft verdient.

ByTadm0IQAEPn8G

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het gehele Team of the Week kan in de web app bekeken worden en zal vanavond te vinden zijn in de pakketten. Wat vind jij van deze TOTW? Laat het hier weten via een reactie hieronder!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015