FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 19

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Na al het geweld van het Team of the Year van afgelopen week is het weer tijd voor het Team of the Week, en wel van week 19. We beginnen deze week met Diego Costa, die met twee goals en een assist een grote bijdrage heeft geleverd aan de 5-0 overwinning van Chelsea tegen Swansea City. Zijn landgenoot Santi Cazorla heeft met Arsenal vriend en vijand verrast door Manchester City te verslaan. Zijn bijdrage aan deze overwinning was een assist en een goed ingeschoten penalty. Daarnaast had de ‘Kleine Tovenaar’ een passing percentage van maar liefst 91%. Tot slot komt de Nederlander Eljero Elia terug in het TOTW. Hij scoorde in voor Southampton maar liefst twee keer, nadat hij deze winter de overstap van het Duitse Werder Bremen naar de Engelse ploeg Southampton maakte. Ook de verdediger van PSV, Rekik, heeft zijn plaats verdient in het Team of the Week.

Team of the Week 19

Benieuwd naar het gehele Team of the Week? Kijk deze dan hier terug in de web-app. Vanaf vanavond 19:00 uur zijn de spelers te vinden in de pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015