FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 18

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Ondanks dat het Team of the Year deze week wordt uitgebracht, gaat het FUT Team of the Week gewoon door. Deze week is het middenveld goed vertegenwoordigd, met onder andere Oscar. De centraal aanvallende middenvelder van Chelsea scoorde en gaf een assist in de wedstrijd tegen Newcastle. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, bij beide doelpunten was hij dus betrokken. De andere goede middenvelder is de Real Madrid speler Isco. Hij scoorde weliswaar niet in de wedstrijd tegen Espanyol, maar een slechte wedstrijd speelde hij zeker ook niet. Natuurlijk vergeten we deze week ook Totti niet te vermelden. De speler van Roma maakte eigenhandig twee doelpunten waardoor de wedstrijd tegen Lazio in een gelijkspel eindigde. Een zeer knappe prestatie en om die reden heeft hij dus ook een in-form verdient deze week.

FUT Team of the Week 18

 

Benieuwd naar het gehele Team of the Week? Kijk deze dan hier terug in de web-app. Vanaf vanavond 19:00 uur zijn de spelers te vinden in de pakketten. Vergeet vanavond ook zeker niet de site in de gaten te houden aangezien de nieuwe batch spelers van het Team of the Year uitkomen!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015