FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 17

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het is alweer de eerste woensdag in 2015 wat betekend dat het tijd is voor het eerste FUT Team of the Week van dit nieuwe jaar. Al met al is het TOTW van deze week niet heel spectaculair, echter zijn er wel een aantal spelers die de moeite waard zijn om te krijgen. De eerste van deze spelers is de verdediger van Atletico Madrid, Diego Godin. Dankzij een doelpunt in de wedstrijd tegen Levante wist hij zijn team drie punten te verzekeren. Naast Godin, aan de linkerkant, staat Gael Clichy. Ondanks dat de verdediging van Manchester City twee keer werd gepasseerd in de wedstrijd tegen Sunderland, wist Clichy twee assists te geven waardoor de wedstrijd alsnog gewonnen werd. Verdere mooie namen in het Team of the Week zijn Nicolas Gaitan en Felipe Melo, die de vleugels van het team bezetten.

totw17

 

Het gehele Team of the Week van week 17 is hier te bekijken in de FUT Web App. Dit artikel kwam wat aan de late kant waardoor de spelers al te vinden zijn in de pakketten in de FUT store.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015