FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 15

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Op deze woensdag voor kerst is het uiteraard weer tijd voor een nieuw Team of the Week voor FIFA 15 met enkele grote namen. Om te beginnen met de hoogst beoordeelde speler van deze week, de Spanjaard David Silva van Manchester City, hij was de uitblinker voor zijn ploeg met twee gescoorde doelpunten tegen Crystal Palace. Hij is niet de enige Spanjaard in het TOTW deze week, want ook doelman Diego López van AC Milan, FC Barcelona aanvaller Pedro en Sergio García, aanvaller van Espanyol, vinden we terug in het team. De populaire Chileense middenvelder Arturo Vidal van Juventus heeft ook een plekje weten te bemachtigen. De twee snelle Franse aanvallers Griezmann en Lacazette krijgen beide hun tweede in-form van FIFA 15.

totw15

 

Bekijk het hele Team of the Week op de Web App of test je geluk vanaf 19:00 uur wanneer de spelers in de pakketjes zitten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015