FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 13

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Ondanks dat 13 vaak voor ongeluk staat, is het Team of the Week van week 13 juist precies het tegenovergestelde. De voorhoede is deze week zeer sterk vertegenwoordigd met maar liefst twee 90+ rated spelers. De eerste is niemand minder dan Christiano Ronaldo. De speler van Real Madrid krijgt deze week zijn SIF kaart dankzij wederom een hatrick. Hierdoor werd tevens de wedstrijd tegen Vigo met 3-0 gewonnen. Naast hem is de aanvaller van PSG te vinden, Zlatan Ibrahimovic. Hij bezorgde PSG de koppositie in de competitie door eigenhandig de wedstrijd tegen Nantes van een achterstand om te draaien naar een 2-1 overwinning. Naast het geweld in de voorhoede is de verdediging deze week ook weer goed ingevuld. Niemand minder dan Mats Hummels zorgde door een mooie prestatie tegen Hoffenheim dat Dortmund niet meer laatste staat in de competitie.

FUT Team of the Week 13

 

We zijn benieuwd wie er met de SIF van Christiano Ronaldo gaat spelen, laat het hieronder weten in de comments! Het Team of the Week is zoals gebruikelijk vanavond vanaf 19:00 uur te vinden in de pakketten. Het gehele team is terug te zien in de web app.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015