FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 25

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Het is alweer woensdag en dus tijd voor een nieuw FUT Team of the Week, en wel van week 25. We trappen af met de tweede in-form van Bas Dost. De Nederlander die voor Wolfsburg uitkomt, heeft een uitstekende reeks achter de rug en heeft afgelopen week weer voor twee doelpunten gezorgd en daarnaast ook een assist. Wolfsburg won deze wedstrijd tegen Werder Bremen met 3-5. Ook Mats Hummels heeft een tweede in-form te pakken. Hij heeft weliswaar niet bijgedragen aan een doelpunt, maar de 38-voudig international heeft een belangrijke rol gespeeld in de 3-0 overwinning tegen Schalke 04. Zijn collega in de Bundesliga, Franck Ribéry, heeft deze week zijn eerste in form van FUT 15 te pakken. In de wedstrijd tegen FC Köln wist hij een goal te scoren en een assist te geven.

In de Engelse Competitie is Philippe Coutinho weer helemaal opgebloeid bij Liverpool. De Braziliaan heeft het winnende doelpunt gescoord tegen Manchester City. Manchester United mag Wayne Rooney bedanken voor zijn twee doelpunten. Hij heeft United op weg geholpen met de enigste twee doelpunten in een overwinning tegen Sunderland.

B_QwCKtWwAADT8u

Benieuwd naar de andere spelers in het TOTW van deze week? Bekijk deze dan hier terug in de Web App. Zoals gebruikelijk zijn de spelers vanaf vanavond 19:00 uur te vinden in de FUT pakketten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015