FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 32

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het is alweer week 32 in de reeks van Team of the Weeks van FIFA Ultimate Team. De week waarin PSV officieel landskampioen is geworden in Nederland, wat tevens terug is te zien in het Team of the Week. Zo is de Nederlander Luuk de Jong in de reserves van het team te vinden. De aanvaller van PSV wist twee keer te scoren in de 4-1 overwinning op Heerenveen. In Engeland werd er deze week een klassieker gespeeld, namelijk Chelsea tegen Manchester United. Het team uit Londen wist de wedstrijd met 1-0 te winnen door een doelpunt van Eden Hazard. Deze zelfde Hazard is terug te vinden in het Team of the Week deze week. In het doel is deze week Claudio Bravo te vinden. De keeper van Barcelona speelde een uitstekende wedstrijd tegen Valencia. Hij keerde onder andere een penalty en had daarnaast nog een aantal zeer goede reddingen. Deze prestatie leverde hem een plek in het Team of the Week van week 32 op.

TOTW Week 32

Het gehele Team of the Week van week 32 kan in de bovenstaande afbeelding nog eens terug gekeken worden. Vanaf vanavond 19:00 uur zijn de spelers in de pakketten op FUT 15 te vinden.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015