FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 29

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het is weer woensdag en dus tijd voor een nieuw FUT Team of the Week, dit keer nummer 29. We beginnen deze week met Gareth Bale. De normaal vleugelspeler van Real Madrid staat deze week echter op de centraal aanvallende positie. Hij speelde met Wales in de aanvallende positie en wist twee keer te scoren in de 3-0 overwinning tegen Israël. Ook bij het laatste doelpunt speelde hij een belangrijke rol aangezien hij de assist gaf. Naast Bale is Dzeko te vinden. De aanvaller van Manchester City wist drie keer het net te vinden in de wedstrijd Bosnië – Andorra. Deze week is er ook weer een speler uit België terug te vinden in het Team of the Week, namelijk Marouane Fellaini. De speler van Manchester United scoorde twee keer in de spetterende 5-0 overwinning op Cyprus. Hij wist dus zijn goede vorm door te zetten naar de kwalificatie wedstrijden.

FUT Team of the Week 29

Het gehele Team of the Week van week 29 is vanaf vanavond 19:00 uur terug te vinden in de pakketten op Ultimate Team. Ben je benieuwd naar hoe de prijsklassen in FUT precies worden vastgesteld? Lees dan ons veelgestelde vragen artikel van afgelopen week, hierin staat meer duidelijkheid over de onlangs toegevoegde feature.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015