FIFA 15

FUT 15 Team of the Year start maandag

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Aanstaande maandag zal het jaarlijkse spektakel rond het FUT Team of the Year losbarsten, dat heeft EA Sports bekend gemaakt op Twitter. Het TOTY bevat de elf best presterende spelers van het kalenderjaar 2014, waarbij eerst de keeper met de defensie verschijnt, vervolgens de middenvelders, gevolgd door de aanvallers. Daarnaast was het in voorgaande jaren mogelijk om op één dag alle TOTY-spelers te kunnen krijgen in pakketten, waardoor wij dat dit jaar ook weer verwachten.  In een video die online verschenen is laten voetballers Rio Ferdinand, Joey Barton, Kyle Walker en Adebayo Akinfenwa hun licht schijnen over welke spelers tot de elf namen zouden moeten behoren.

De verwachte planning van het Team of the Year voor FIFA 15:

Maandag 12 januari – Doelman en verdedigers

Woensdag 14 januari – Middenvelders

Vrijdag 16 januari – Aanvallers

Zaterdag 17 of Zondag 18 januari – Alle spelers

Welke elf spelers verwacht jij in het FIFA 15 Team of the Year voor Ultimate Team? Laat het hieronder weten in een reactie.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015