FIFA 15

FUT 15 Team of the Year – Middenvelders

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Twee dagen na de aankondiging van het FUT 15 Team of the Year en het verschijnen van de keeper en middenvelders, is het vandaag de beurt aan de middenvelders. We beginnen met Andrés Iniesta, de Spaanse middenvelder behoort al jaren tot de allerbeste spelers ter wereld en is ook in 2014 verkozen in het Team of the Year. De Argentijnse middenvelder Ángel Di María werd gezien als één van de belangrijkste krachten in het team van Real Madrid afgelopen seizoen, waarin de Champions League gewonnen werd door De Koninklijke, waardoor de huidige speler van Manchester United ook deel uitmaakt van dit drietal. Het jaar 2014 kon voor Toni Kroos niet beter, nadat hij zeer overtuigend landskampioen werd met Bayern München wist hij met het nationale team van Duitsland de wereldtitel in Brazilië te pakken. Sinds de zomer speelt de man met de fantastische traptechniek voor Real Madrid, waar hij ook wekelijks zijn kwaliteiten laat zien.

totymiddenvelders

De drie middenvelders zijn vanaf nu beschikbaar in de gouden pakketjes van FIFA 15 Ultimate Team tot vrijdag 19:00 uur, waarna ze worden afgelost door de aanvallers van het Team of the Year.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015