FIFA 15

FUT 15 Skill Upgrades

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Na de FUT 15 winter upgrades van vorige week heeft EA ons deze week verrast met het verbeteren van de skillmoves van enkele spelers. Vier spelers zijn vanaf nu voorzien van vijf sterren skillmoves, waaronder twee spelers uit de Eredivisie. Ajacied Ricardo Kishna en Excelsior-aanvaller Jordan Botaka van Excelsior kunnen nu alle skillmoves uitvoeren in Ultimate Team. Ook Yannick Bolasie van Crystal Palace en Abdelkader Oueslati Kaab van CD Numancia hebben nu het volledig aantal skillmoves. Ook zijn er enkele spelers, waaronder Real Madrid middenvelder Isco en Tottenham Hotspur speler Erik Lamela, geüpgraded naar vier sterren skillmoves.

skillupgrades

Bekijk de volledige lijst met spelers die een upgrade wat betreft skillmoves hebben ontvangen. De upgrades gelden voor alle versies van een spelers, zowel degene in je club, in-forms en spelers uit pakketjes.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015