FIFA 15

FIFA 15 video laat emoties en intensiteit zien

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Het WK hebben we alweer achter ons gelaten, dus gaat de focus van EA Sports weer op FIFA 15. Producer Nick Channon legt in een nieuwe video hoe spelers zich gaan gedragen op verschillende momenten in het spel. Je ziet onder andere hoe spelers reageren op situaties zoals een goal tegen krijgen of zelf een goal scoren. Ook zal een speler een tegenstander confronteren als deze geïrriteerd raakt, zoals steeds tackles krijgen van dezelfde speler.

Daarnaast reageert het team anders op je. Als je bijvoorbeeld een schot mist, dan zien ze dat door de vingers, maar als een speler steeds keer op keer mist, dan raken je teamgenoten steeds meer gefrustreerd. Dit gaat gepaard met meer dan 600 nieuwe animaties hoe de spelers tegen een wedstrijd aankijken op dat moment.

Ook zijn de fans flink onder de schop genomen, zo zijn ze levendiger dan ooit en zal het gezang tijdens een wedstrijd authentiek aanvoelen per club, zoals Liverpool fans die hun sjaaltje massaal bijeen houden en zullen het bekende ”You’ll Never Walk Alone”-lied zingen. Tot slot zullen er nieuwe manieren van juichen worden toegevoegd en worden er meer reacties toegevoegd aan de wisselspelers die op de bank zitten.

Wat vind jij van deze nieuwe features in FIFA 15? Laat het weten via een reactie hieronder!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015