FIFA 15

FIFA 15 Ultimate Web App online

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De Web App van FIFA 15 Ultimate Team is vanaf dit moment te gebruiken, nadat deze al een kleine week geleden werd aangekondigd. Eerder werd al bekend gemaakt dat er nieuwe verificatiemogelijkheden zijn voor de Web App om de veiligheid van de applicatie te verbeteren. Terugkerende spelers van FIFA 14 krijgen net als voorgaande jaren een paar gratis pakketjes om goed te beginnen aan FIFA 15 Ultimate Team. Via de Web App is het mogelijk om items te verhandelen of pakketjes te openen. Wil jij nou weten wat je wel en niet moet doen? Bekijk de FUT 15 Handel Tips – Starten op FUT 15 video die je van de nodige tips voorziet.

webapp

 

Bezoek de Web App van FIFA 15 Ultimate Team.

Houd er rekening mee dat misschien niet iedereen vanaf het begin op de Web App kan komen wegens de servers van FIFA 15. Bij een grote opkomst kan het zelfs voorkomen dat de Web App een tijdje niet gebruikt kan worden omdat de servers te druk bezet zijn.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015