FIFA 15

FIFA 15 Premier League stadions en faces

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Nu de release van FIFA 15 steeds dichterbij komt kunnen we eigenlijk wel al zeggen dat het grootste nieuws achter de rug is. Deze week maakt EA Sports de top 50 beste spelers van FIFA 15 bekend en daarnaast komen ze nu met een aantal nieuwe video’s over de stadions en nieuwe player faces van de Barclays Premier League. In deze video’s wordt er van een aantal spelers  laten zien hoe de nieuwe player faces gemaakt worden. Daarbij wordt ook een kort beeld gegeven van het stadion van de desbetreffende club. Tot op heden zijn er vijf van deze video’s uitgebracht. Het gaat hierbij om video’s van Manchester City, Liverpool, Southampton, Aston Villa en Chelsea. Wanneer er nieuwe video’s gemaakt zijn, kun je deze vinden in de playlist van EA op YouTube. Een voorbeeld van zo’n video kan hieronder bekeken worden.

Houd de FIFA Benelux site goed in de gaten voor meer van deze soort video’s en de rest van de FIFA top 50 ratings van de spelers.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015