FIFA 15

FIFA 15 bevat aangepaste toernooien en gast toevoegen

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Over een aantal dagen is het alweer tijd voor de E3 waar EA ongetwijfeld veel bekend zal maken over FIFA 15. Eerder deze week was er al een teaser vrijgegeven voor de aankomende trailer en vandaag komt EA met nog meer nieuws. Via Twitter heeft het bedrijf bekend gemaakt dat de aangepaste toernooien zullen terugkeren in FIFA 15, nadat deze in FIFA 14 ontbraken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een gast aan de wedstrijd toe te voegen. Helaas is er, behalve de onderstaande afbeelding, niet veel meer bekend over deze nieuwe toevoegingen. We zullen dus nog even moeten wachten tot de E3 waar hoogstwaarschijnlijk meer over deze toevoegingen bekend zal worden gemaakt.

FIFA 15 Custom Toernament en Guest Play

FIFA Benelux zal tijdens de E3 zoveel mogelijk nieuws met jullie delen over FIFA 15. Houd dus de website goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en feiten.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015