FIFA 15

“Fenerbahçe aanwezig in FIFA 15″

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Er is goed nieuws voor fans van de club Fenerbahçe. Het bekende Turkse voetbalmagazine Fanatik zou bevestigd hebben dat er een overeenkomst is gemaakt tussen Fenerbahçe en EA om de huidige kampioen van Turkije in FIFA 15 te krijgen. De onderhandelingen waren al ongeveer 2 jaar aan de gang nadat de Turkse competitie werd verbannen uit de FIFA-serie, door corruptie schandalen in de competitie van 2011, maar de knoop zou nu doorgehakt zijn tussen beide partijen. Tevens meldde Omer Temelli, beleidsbepaler bij Fenerbahçe, iets over dit gerucht op Twitter.

Zou dit weer mogelijk kunnen zijn zonder een PC mod te gebruiken?

Zou dit weer mogelijk kunnen zijn zonder een PC mod te gebruiken?

Ook meldt Fanatik dat de Turkse gamers op fifaplay.com mogen deelnemen aan een enquête. In deze enquête staat een poll waar er op verschillende competities gestemd kan worden die in FIFA 15 moeten komen.

Dit is echter slechts een gerucht waardoor dit bericht met een korreltje zout genomen kan worden. Wanneer er meer bekend is over dit nieuws dan komt dit uiteraard op FIFA Benelux!

Lees ook de Champions League en Jupiler League in FIFA 15 geruchten

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015