FIFA 15

Eerste wintertransfers doorgevoerd in FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De transfermarkt is weer open in de voetbalwereld, waardoor in deze periode weer veel spelers van clubs veranderen. EA Sports speelt hier uiteraard op in door de zogeheten wintertransfers door te voeren in FIFA 15 Ultimate Team. Fernando Torres keert na avonturen in Engeland en Italië terug bij zijn oude liefde, de spits verruilde eerder deze maand namelijk AC Milan voor Atlético Madrid. Alessio Cerci bewandelde de omgekeerde weg, waardoor hij vanaf nu in het shirt van de Rossoneri te bewonderen is. Ook Internazionale versterkte zich al deze periode, met het aantrekken van Xherdan Shaqiri en Lukas Podolski.

fut15wintertransfers

 

Benieuwd naar alle doorgevoerde wintertransfers? Bekijk het overzicht. Wij verwachten dat er in de komende tijd nog meer transfers doorgevoerd zullen worden.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015