FIFA 15

Drie nieuwe teams naar FIFA 15

FIFA 15
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Ondanks dat FIFA 15 toch al geruime tijd uit is, wordt er door EA Sports nog hard gewerkt om nieuwe content toe te voegen. Een aantal dagen geleden zijn er een tweetal nieuwsberichten naar voren gekomen die beide nieuwe teams zullen toevoegen aan FIFA 15. Het eerste bericht ging over een tweetal teams die, vermoedelijk rond de januari update, hun komst zullen maken in FUT 15. Het gaat hier om New York City FC en SC Orlando City, beide uit de MLS. De twee teams waren eerder deze week al kort toegevoegd aan FUT, maar waren ook snel weer weggehaald door EA. Dit waarschijnlijk vanwege het testen van de nieuwe content. Wanneer deze teams precies zullen worden uitgebracht is nog niet duidelijk.

Het tweede bericht beslaat een nieuw team dat zal worden toegevoegd aan de FIFA 15 database, namelijk C.F. Pachuca. De Mexicaanse club is de derde club uit Mexico die zijn entree zal maken in FIFA 15, alleen Santos Laguna en Puebla FC waren de club voor. FIFA 15 - Pachuco

 

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015