FIFA 15

Download nu de FIFA 15 demo!

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De release van FIFA 15 komt steeds dichterbij, echter verschijnt zoals gebruikelijk eerst de FIFA 15 demo. Vanaf dinsdag 9 september kunnen PC-gamers en bezitters van de Xbox aan de slag met de demo, terwijl spelers op de Playstation  een dagje langer moeten wachten tot woensdag 10 september. In dit artikel zullen we je op de hoogte houden wanneer een versie te downloaden is. De versie van de demo is dezelfde als de versie die FIFA Benelux speelde op de Gamescom, waardoor er dus nog enkele fouten in de game zitten. Dit zal je merken aan de keepers die nog regelmatig fouten maken en het schieten dat nog niet echt sterk is. YouTuber Kazooie94 mocht afgelopen week in Canada de volledige versie van FIFA 15 spelen en hij bevestigde ons dat dit in de volledige versie veel beter is. Houd hier dus rekening mee bij het spelen. Vergeet na het spelen niet je ervaringen van de FIFA 15 te delen op ons forum.

Update: De Xbox One FIFA 15 demo is vanaf nu te downloaden. Het is nog wachten op de andere consoles.

Update 2: Ook de Xbox 360 versie van de FIFA 15 demo is inmiddels te downloaden.

Update 3: Download nu de PC demo van FIFA 15.

Update 4: De demo van FIFA 15 is nu ook te downloaden op de Playstation 3 en Playstation 4.

Update 4: De PS3 versie van de FIFA 15 demo is met een Amerikaans account te downloaden, de Playstation 4 versie nog niet. Beide versies ontbreken nog in de Europese Store, waar deze pas woensdag zullen verschijnen.

fifa15demoinfo

 

In de FIFA 15 demo kan je aan de slag met een kick-off match waarbij je met drie minuten per helft speelt in het stadion van Liverpool, Anfield Road. De teams die je kan gebruiken in de demo zijn als volgt:

  • Boca Juniors
  • Borussia Dortmund
  • Chelsea
  • FC Barcelona
  • Liverpool
  • Manchester City
  • Napoli
  • Paris Saint-Germain

 

 

Net als in de demo van FIFA 14 zal er een FIFA 15 Ultimate Team demo aanwezig zijn, waarmee je aan de slag kan met verschillende squads. De spelers en teams die je gebruikt in de demo kan je niet meenemen naar de volledige game van FIFA 15.

FIFA 15 is vanaf 25 september te koop in Nederlandse en Belgische winkels.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015