FIFA 15

Details FIFA 15 PS3 en Xbox 360

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Veel mensen vroegen zich af wat er met de last-gen versie van FIFA 15 zou gaan gebeuren. Vandaag heeft EA Sports duidelijkheid gegeven over de PS3 en Xbox 360 versie van FIFA 15. Voorafgaand aan de functies die in de current-gen versie zullen verschijnen heeft EA aangegeven dat sommige dingen niet haalbaar zijn op de consoles, dit omdat ze het simpelweg niet meer aankunnen en de tijd en middelen zijn niet aanwezig om deze verder bij te werken en uit te breiden.

fiffa-15-ps3-360-dribble2

Zo komt er geen Profclub modus meer in de current-gen versie van FIFA 15. Wel zullen  alle 20 stations, 200 gezichten, Doellijntechnologie en meer van de Premier League beschikbaar zijn, ook de Turkse Süper Lig komt naar de PS3 en Xbox 360. Op gameplay gebied zullen er elementen van de next-gen versie overgezet worden, zoals: ‘Agility and Control’, ‘Man-to-Man Battles’, ‘Correct Contacts’ en ‘Set Piece Control’. Daarnaast zie je het vernieuwde Team Management en de nieuwe Team Tactieken terug in deze versie.  Op spelersgebied zal de Authentieke spelersweergave ook worden overgezet en zullen spelers onder andere een vernieuwde spelersmodel krijgen. Tevens zullen de tenues vies worden van het gras en modder tijdens de wedstrijd. Tot slot zullen er nieuwe skillgames aanwezig zijn en komt er een nieuwe modus genaamd: ‘Learn-to-Play (FIFA Basics)’. Hierin zul je hoogstwaarschijnlijk oefenen en leren om de basis van FIFA 15 onder de knie te krijgen. Meer over deze nieuwe modus is nog niet bekend.

fiffa-15-ps3-360-dribble

Fans van de serie zullen waarschijnlijk opmerkelijk en geschokt reageren van het weghalen van de Profclub modus, waarom EA Sports dit gedaan heeft, zal waarschijnlijk te maken hebben gehad dat er geen tijd en middelen meer zijn om dit nog erin te stoppen, zoals al eerder vermeld is in het artikel.

Een opsomming met alle spel modi die aanwezig zullen zijn in de PS3 en Xbox 360 versie van FIFA 15 is hieronder te zien:

Wat vind jij van deze wijzigingen in de last-gen versie van FIFA 15 en het weghalen van de Profclub modus? Laat het weten via een reactie hieronder!

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015