FIFA 15

“Champions League licentie niet in FIFA 15”

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Eerder dit jaren waren er veel geruchten dat de Champions League en Jupiler League in FIFA 15 zouden zitten. Naarmate de release van de game dichterbij komt wordt de hoop steeds kleiner. Konami, de ontwikkelaar van FIFA-concurrent Pro Evolution Soccer 2015, heeft vandaag de cover haar nieuwe game uitgebracht waarop duidelijk de Champions League logo’s staan, zoals hieronder te zien is.

PES 2015 Cover

 

Het lijkt er dus op dat Konami in geslaagd is de licentie te behouden en dat EA het ook dit jaar moet stellen zonder de licentie van de grootste clubcompetitie ter wereld. Hoewel wij het erg zouden waarderen als EA alsnog met de verrassing komt dat het ook de licentie heeft, verwachten wij dit niet meer. Over de Jupiler League is nog niks bekend qua licentie, maar ook deze verwachten wij niet (meer) in FIFA 15.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015