FIFA 15

“Champions League en Jupiler League in FIFA 15”

FIFA 15
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Het duurt nog een flink aantal maanden voordat FIFA 15 in de winkels ligt, maar de eerste geruchten zijn al aanwezig. Zal de Champions League aanwezig zijn in FIFA 15? Of wellicht zelfs ook de Jupiler League? Wij hebben, met dank aan FIFA Infinity, de geruchten rondom licenties van FIFA 15 even op een rijtje gezet.

De Champions League maakt weer zijn intrede in de FIFA serie, volgens PES Brazil. EA zou een contract van 3 seizoenen hebben getekend met de UEFA, omdat het huidige contract tussen de UEFA en Konami dit jaar afloopt ziet het ernaar uit dat het ook niet meer vernieuwd zal worden. Dit zou dus beteken dat we vanaf FIFA 15 de Champions League in FIFA mogen verwachten, in plaats van in concurrent Pro Evolution Soccer.

FIFA 15 Logo

Al jaren krijgen wij op FIFA Benelux de vraag of de Nederlandse Jupiler League in FIFA zit, en vaak hebben wij jullie daarvoor moeten teleurstellen. Totdat wij vorig jaar in de Voetbal International lazen dat het in FIFA 15 wellicht eindelijk mogelijk is om te spelen met clubs uit het tweede profvoetbal niveau in Nederland. Zal de Jupiler League dan eindelijk in FIFA 15 aanwezig zijn? Wij hopen het natuurlijk van wel!

Wie afgelopen zomer goed heeft opgelet, weet dat EA vol voor licenties in Zuid-Amerika gaat, zo zou er al voor de release van FIFA 14 al een deal gesloten zijn om de Copa Libertadores licentie te krijgen, lees ons artikel wat we destijds schreven voor meer informatie.

FIFA Benelux zal uiteraard alle geruchten en nieuwtjes in de gaten houden, dus blijf ons volgen voor nieuws omtrent FIFA 15. Laat in het reactiesysteem hieronder weten welke competities of landen jij graag in FIFA 15 zou willen zien.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015