FIFA 15

50 beste spelers FIFA 15 Ultimate Team – 50 t/m 41

FIFA 15
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Op 25 september verschijnt FIFA 15, waardoor wij veel vragen krijgen wie de beste spelers in de game zullen zijn. EA heeft besloten om de 50 beste spelers van FIFA 15 Ultimate Team alvast vrij te geven, met vandaag nummers 50 t/m 41. In de lijst zien we de bekende namen die je mag verwachten in de top 50 beste spelers van FIFA 15, waaronder Chiellini, Pirlo, Juan Mata en Xabi Alonso. De Italianen Giorgio Chiellini en Andrea Pirlo zijn beide twee punten in hun rating omlaag gegaan, van 86 in FIFA 14 naar 84 in FIFA 15. De Spanjaarden Juan Mata, Iker Casillas, Xabi Alonso en Cesc Fàbregas zijn eveneens in rating omlaag gegaan, terwijl hun landgenoot Javi Martinez zijn rating met één punt verhoogt zag worden tot 85. Daarbij is wel op te merken dat de speler van Bayern München niet zoals in FIFA 14 een verdedigende middenvelder meer is, maar een centraleverdediger. Wereldkampioen Jérôme Boateng heeft een mooie upgrade gekregen ten opzichte van FIFA 14, waar hij begon met een rating van 81, aangezien hij in FIFA 15 een rating van FIFA 15 zal hebben. Op de kaartjes is voor de eerste keer PHY (Physical) te zien is in plaats van HEA (Heading), dit was eerder al aangekondigd door EA.

 

Ook plaatste EA de onderstaande video’s, waarin spelers praten over hun rating in FIFA 15. Opvallend is dat veel spelers zichzelf beter inschatten dan zij beoordeelt zijn door EA-vertegenwoordigers.

Blijf FIFA Benelux volgen om de rest van de top 50 spelers van FIFA 15 Ultimate Team te blijven volgen. Laat in een reactie achter wat jij vindt van de ratings die vandaag bekend gemaakt zijn.

Meer in FIFA 15

FUT Team of the Week – Week 52

Bastiaan9 september 2015

FUT Team of the Week – Week 51

Bastiaan2 september 2015

FUT Team of the Week – Week 50

Bastiaan26 augustus 2015