FIFA 14

Zesde batch zomertransfer verwerkt in FUT 14

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Voor de zesde keer deze zomer is er een batch met transfers doorgevoerd in FIFA Ultimate Team 14. Doordat de meeste grote transfers al zijn verwerkt in de voorgaande batches, blijft er voor deze zesde batch geen grote namen meer over. De lijst van vandaag wordt daarom dus ook voornamelijk vertegenwoordigd met bronzen en zilveren spelers. In de lijst is onder andere Fabio Sciacca te vinden, die zijn oude ploeg Ternana Calcio inruilt voor Catania. De spits Nikita Rukavytsya zal het komende seizoen gaan spelen voor de Duitse ploeg FSV Mainz 05.

In deze zesde batch zijn ook een aantal transfers naar Nederlandse ploegen te vinden. Zo zal Anass Achahbar Feyenoord gaan versterken en gaat Michael Zullo het komende seizoen bij FC Utrecht spelen. Als laatste gaat Doke Schmidt in de kleuren van SC Heerenveen spelen en zal Alex Schalk de voorhoede bij Go Ahead Eagles gaan versterken.

De nieuwe transferkaart van Alex Schalk in Ultimate Team 14

De nieuwe transferkaart van Alex Schalk in Ultimate Team 14

De hele lijst met transfers kan hier bekeken worden. Heb je een transfer gemist? Bekijk dan ook de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde batches die vorige week al zijn doorgevoerd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014