FIFA 14

Zeldzame Ultimate Team items

FIFA 14
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Joey Barton

Electronic Arts heeft een hele reeks kleuren ter beschikking voor de kaarten die je in FIFA Ultimate Team kunt kopen en ruilen. Brons, Zilver, Goud zijn de meest bekende kaarten die er zijn. Zwart (In-Vorm), Rood (Man van de Wedstrijd) en Blauw (Team van het jaar) zijn zeldzamer. Voor de echte profvoetballers is er echter nog een trede, zij komen in aanmerking voor een blauwgroene kaart.

Van het bestaan van deze kaarten weten maar weinig mensen wat af. Eurogamer ging op zoek naar het mysterie rondom deze kaarten. Zo nu en dan is er een profvoetballer die een tweet de wereld in stuurt over zijn eigen blauwgroene FIFA Ultimate kaart.

In 2011 werd er in FIFA 12 al eens een kaart gespot van Liverpools Jose Enrique, later stond deze te koop voor 10.000.000 munten. Een andere speler die vorig jaar in het nieuws was was Joey Barton, hij was toch niet helemaal tevreden met zijn kaart en verkocht zijn eigen kaart voor 15.000.000 munten.

Zoals ook Nick Akerman de schrijver van het artikel aangeeft zal slechts een klein percentage van de online FIFA spelers tegen een profvoetballer spelen, de meeste zullen het wellicht nooit in de gaten hebben, let dus op de blauwgroene kaarten.

Wij zijn erg benieuwd, wie heeft er al eens tegen een profvoetballer gespeeld?

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014