FIFA 14

Vijfde batch zomertransfers beschikbaar in FUT 14

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Na een pauze van 4 dagen gaat  EA verder met het doorvoeren van de zomertransfers in FIFA 14 Ultimate Team. De meest opmerkelijke transfers van deze batch zijn Antoine Griezmann, die naar Atlético Madrid is verhuisd en David Ospina, die Arsenal dit jaar gaat versterken. De verdediger Dejan Lovren ruilt zijn oude ploeg Southampton in voor Liverpool.

Wat opvalt in deze vijfde batch aan zomertransfers is het groot aantal spelers die het komende seizoen voor FC Porto gaan spelen. Maar liefst vijf spelers gaan dit jaar de Portugese ploeg versterken. De oud Atlético Madrid speler Adrián en Yacine Brahimi van Granada zijn door de Portugese ploeg gekocht. De twee huurspelers die zijn aangetrokken zijn Casemiro van Real Madrid en Cristian Tello van Barcelona. De laatste speler die zich bij FC Porto gaat voegen is de Nederlander Bruno Martins Indi, die zijn oude club Feyenoord heeft ingeruild om te gaan spelen in de Portugese competitie.

Griezmann

De nieuwe FUT 14 kaart van Antoine Griezmann

Je kunt de doorgevoerde transfers hier bekijken. Heb je de eerdere zomertransfers gemist? Bekijk dan de eerste, tweede,  derde of de vierde batch.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014