FIFA 14

Tweede batch zomertranfers beschikbaar in FUT 14

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

EA Sports heeft zijn tweede partij van de zomertransfers doorgevoerd in FIFA Ultimate Team 14. Gisteren werd al het eerste deel online gezet. In deze tweede ‘batch’ mogen we twee nieuwe Real Madrid spelers verwelkomen in FUT 14, Toni Kroos en James Rodríguez. Beide spelers hebben een uitstekend WK achter de rug en zijn voor veel geld over gekomen naar ‘De Koninklijke’..

summertransfers2

 

Ook is Mario Mandžukić bij Atlético Madrid de vervanger van Diego Costa geworden, die van de Spaanse ploeg naar Chelsea is gegaan. Teamgenoot Filipe Luís blijft teamgenoot van Diego Costa door zijn transfer van Atlético Madrid naar Chelsea. Ashley Cole daarentegen is naar AS Roma gegaan en zal niet meer te bewonderen zijn in het shirt van Chelsea. Bovendien is Alex Sánchez te bewonderen bij Arsenal en is Mathieu Debuchy de vervanger van Bacary Sagna geworden, die getransfereerd is naar Manchester City. Tot slot is Luke Shaw nu ook officieel een Manchester United speler in FUT 14. Bekijk de volledige lijst om te zien welke spelers er nog meer zijn doorgevoerd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014