FIFA 14

Twaalfde batch zomertransfer doorgevoerd in FUT 14

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Een kleine week geleden bracht EA Sports de elfde batch uit met zomertransfers van dit najaar. Vandaag is er wederom een update en hier zitten zeker niet de minste spelers bij. Zo is Julio César wederom terug te vinden in de twaalfde batch. Vorige week kreeg hij zijn vernieuwde kaart door weder te keren naar QPR, vandaag komt zijn nieuwe club Benfica op zijn FUT kaart te staan. De Spaanse doelman Diego Lopez verruilt zijn oude club, Real Madrid, om zijn succes te gaan zoeken in de Italiaanse Serie A bij AC Milan. Ook Nani is terug te vinden in deze batch met zomertransfers. Hij verlaat zijn oude club Manchester United om terug te keren naar zijn geboorteland en te spelen voor Sporting CP.

Batch_12_thumb

Verder is Leroy Fer definitief naar QPR verhuisd en zal Marcos Rojo voortaan te bewonderen zijn in de kleuren van Manchester United. Naast Fer heeft QPR nog een speler weten aan te trekken in Eduardo Vargas, die op huurbasis van Napoli afkomt.

balotelli

Update: De transfer van Mario Balotelli naar Liverpool is ook verwerkt in de twaalfde batch zomertransfers.

Een overzicht met alle recente transfers in FUT 14 kan hier bekeken worden. De afgelopen weken zijn er al meerdere batches doorgevoerd in FUT 14, een overzicht met de artikelen over deze batches kan hier bekeken worden.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014