FIFA 14

Tiende batch zomertransfers beschikbaar in FUT 14

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Gisteren heeft EA naast het Team of the Week ook weer een tiende batch met zomertransfers doorgevoerd in FIFA Ultimate Team 14. Deze batch bevat hoop opmerkelijke tranfers zoals José Manuel Reina die van Liverpool naar Bayern München is vertrokken, ook heeft Manchester City Eliaquim Mangala definitief binnen van FC Porto.

Frank Lampard heeft de keuze gemaakt door om van New York City FC op huurbasis naar Manchester City te gaan, dit omdat de Major League Soccer competitie pas in het voorjaar van 2015 van start gaat, het komt niet als een grote verrassing, want New York City FC is grotendeels van de eigenaren van Manchester City.

c5ea0e77e5b7bff3b0f85d7029a17ed5

De nieuwe transferkaarten van Thomas Vermaelen, Eliaquim Mangala en Frank Lampard in Ultimate Team 14.

 

Verder heeft Thomas Vermaelen Arsenal verlaten voor FC Barcelona omdat hij als voormalig captain niet meer verzekerd was van een basisplek. Tot slot mag Daryl Janmaat zich officieel een Newcastle Uniterd speler noemen nadat hij opviel tijdens het WK, de rechtsback speelde voorheen voor Feyenoord.

De hele lijst met transfers kan hier bekeken worden. Heb je een transfer gemist? Bekijk dan ook de eerstetweedederdevierde,vijfde,zesdezevende, achtste en negende batches die de afgelopen weken al zijn doorgevoerd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014