FIFA 14

Pure shot & Real ball physics trailer FIFA 14

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Een nieuwe trailer toont weer wat nieuwe dingen die toegevoegd zijn aan FIFA 14, allereerst “Pure shot” en ten tweede “Real ball physics”. In dit filmpje zien we gameplay producer Kantcho Doskov, die we nog kennen van een vorig filmpje over een nieuwe skillmove, en Aaron Mchardy, de hoofd gameplay producer van FIFA 14, welke de veranderingen toelichten.

Pure shot brengt iets met zich mee, iets wat in FIFA 13 nog niet het geval was. Zo hebben spelers het vermogen om te bedenken wat ze met de bal gaan doen, voordat ze hem krijgen. Volgens Kantcho wordt hiermee beter aangegeven hoe een échte voetballer denkt en te werk gaat bij het schieten van de bal.  Hierdoor ontstaan verschillende soorten effecten bij het schieten op doel.

Real ball physics zorgt er onder meer voor dat een speler de bal beter gaat inschatten. Ook zullen er veel verschillende soorten schoten uit voort gaan komen, hetgeen waar we al eerder een filmpje over hebben geüpload, destijds met Gareth Bale.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014