FIFA 14

ModdingWay FIFA 14 Mod voor PC-spelers

FIFA 14
@fifabenelux

ModdingWay komt zoals elk jaar weer met een enorme patch die naast faces, tattoo’s, kitupdates, extra ploegen en landenteams dit jaar ook het WK én een hoop classic teams in jouw FIFA integreert. Zoals altijd is de mod enkel beschikbaar voor PC-gamers.

big

Lees verder om de volledige inhoud van de mod te weten te komen en een handleiding hoe je deze mod kan gebruiken.

1) Download de patch op http://www.moddingway.com/file/40648.html
2) Unpack de gedownloade file met winrar in de map: ProgramFiles/OriginGames/FIFA14
3) Ga naar bovenstaande map en dubbelklik op ‘moddingwayinstaller.exe’ en druk in dat programma op de enige knop
4) Ga naar FIFA 14/Game/Data, verander de naam van de folder ‘loc’ naar ‘loc-original’ en die van ‘loc-licensed’ naar ‘loc’
5) Klaar!

Pas als de patch geïnstalleerd is, wordt het echter ingewikkeld. Ze maakt immers gebruik van verschillende databases, en je zal voor je FIFA opstart telkens moeten kiezen met welke je speelt. Dit kan middels het programmaatje ‘FIFA 14 MWM Selector’. Onder ‘Extra Options’ zie je select database staan.

– Als je online speelt, kies je daar voor ‘default database’, en rechtsonder voor ‘update enabled’. Je hebt dan wel de faces, tattoo’s en kit-updates (alle grafische dingen dus), maar geen nieuwe teams.

– Database 4.0 is diegene met de nieuwe teams, die ook in je carrière in de EL en CL zullen zitten. Je kan er echter in carrière niet zelf mee spelen, maar uiteraard wel spelers van kopen. Het probleem met deze database is dat je er niet mee online kan, en voorlopig zijn ook de wintertransfers niet doorgevoerd in deze DB. Dit gaat in de nabije toekomst echter nog wel gebeuren. Deze werkt ook alleen als je rechtsonder Update Disabled kiest.

– World Cup database: Hierbij zijn alle teams uit FIFA verwijderd, behalve de nationale ploegen (waar er een hele hoop aan toegevoegd zijn) en een aantal nieuwe ‘classic teams’. Je kan met Nederland met Cruijff, Van Basten, Bergkamp en Rijkaard spelen, bij Argentinië zit Maradona en bij Brazilië loopt er een Pelé rond. Ook is er in deze DB een World Cup toernooi beschikbaar met de juiste teams en groepen.

Tussen deze DB’s kan je vrij wisselen, het enige probleempje is dat je bestanden die je in de ene DB gemaakt hebt niet beschikbaar zijn in de andere. Start je een carrière met DB 4.0, dan kan je deze niet openen in de WC-DB of de Default.

Dus, samengevat: elke keer als je FIFA opstart, open je eerst FIFA 14 MWM Selector, en vergeet je niet de update rechts onderaan op enabled of disabled te zetten.

Veel plezier!

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014