FIFA 14

Update: FUT World Cup officieel te spelen

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar FUT World Cup is vandaag uitgesteld. EA meldde vanochtend dat de uitbreiding van FIFA Ultimate Team enige vertraging heeft opgelopen, dit vanwege een aantal problemen die naar voren zijn gekomen tijdens de laatste tests. Wanneer de uitbreiding dan wel wordt vrijgegeven is nog niet bekend.

De verwachting is dat er vanavond meer bekend wordt gemaakt over de release van de nieuwe uitbreiding. Houd dit bericht in de gaten voor nieuwe updates over de FUT World Cup release.

Update 23:35 EA heeft zojuist gemeld dat het oplossen van de problemen goed verloopt. Ze doen alles in hun macht om de uitbreiding morgen uit te brengen.

Update (30-05) 12:35 De FUT World Cup update is inmiddels te downloaden voor alle platformen. Het online gedeelte kan echter nog niet worden gespeeld vanwege het feit dat EA dit nog niet geactiveerd heeft. Voor de Xbox 360, PS3 en PC versies is er ook nog geen verandering waar te nemen in het menu, deze komen wederom pas als EA alles geactiveerd heeft. Een precieze tijd wanneer EA de uitbreiding officieel gaat activeren is nog niet bekend. Rond 8 uur vanavond zal EA meer nieuws brengen over de update. In de tussentijd kunnen de PS4 en Xbox One spelers al wel aan de slag met de World Cup Kick Off mode.

Update (30-05) 19:00 Na een dag te hebben gewacht is de FUT World Cup uitbreiding nu eindelijk te spelen! EA heeft zojuist een tweet gepost waarin staat dat de game mode te spelen is. Het kan echter nog wel voorkomen dat niet iedereen direct op de EA servers kan geraken, dit vanwege de hoeveelheid mensen die nu de game mode probeert te spelen.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014