FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Na een zeer sterk FUT Team of the Week vorige week zal het lastig zijn om dit wederom te evenaren. Deze week doet het TOTW van week 49 echter niets onder ten opzichte van zijn voorganger en zijn er weer een aantal mooie in-forms te verkrijgen. Zo zijn er maar liefst drie spelers die een rating van 89 of hoger hebben, namelijk Robert Lewandowski, Thomas Müller en de nieuwe aanwinst van Manchester United; Ángel di María. Een andere speler van groot formaat is Landon Donovan. In zijn wedstrijd tegen Colorado wist hij maar liefst twee keer te scoren en twee assists te maken, dankzij deze prestatie wist hij tevens man of the match binnen te slepen. Als laatste is België wederom vertegenwoordigd, ditmaal met Steven Defour.

FUT Team of the Week - Week 49

Het Team of the Week kan vanaf vanavond 19:00 uur in de pakketten gevonden worden. Benieuwd naar wie er nog meer een in-form hebben verdient? Bekijk het hele TOTW hier nog eens rustig terug.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014

FUT Team of the Week – Week 47

Jordi27 augustus 2014