FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 48

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Na een aantal mooie wedstrijden in de competities deze week is het weer tijd om de balans op te maken voor het FUT Team of the Week van alweer week 48. Deze week staan er een aantal grote namen in de voorhoede. Zo is de Chelsea aanvaller Diego Costa samen met Antonio Di Natale deze week vertegenwoordigd in het TOTW. Beide spelers wisten twee keer het net te vinden en hebben daardoor wederom een in-form verdient. Achter deze twee spelers is onder andere Dimitri Payet te vinden. Ook hij wist twee maal te scoren waardoor Marseille met 4-0 wist te winnen van Nice. Naast Payet is de Belg Radja Nainggolan te zien dankzij een geweldige prestatie in zijn wedstrijd tegen Fiorentina. In deze wedstrijd scoorde hij eenmaal en hij gaf tevens een assist.

FUT Team of the Week - Week 48

Het gehele FUT Team of the Week van Week 48 kan in de Web App bekeken worden. De spelers zelf zullen vanaf vanavond 19:00 uur in de pakketten in de FUT store te vinden zijn.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014

FUT Team of the Week – Week 47

Jordi27 augustus 2014