FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 46

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

De competities in Europa zijn alweer een aantal weken bezig, dus de betere in-form kaarten zullen de komende weken weer verschijnen in de FUT Team of the Weeks van FIFA 14. Deze week zijn er weer volop gouden spelers te vinden in de opstelling, zoals een 89 rated Cesc Fàbregas. Hij zorgde voor twee assists in de 3-1 overwinning van Chelsea op Burnley in de Premier League. In de aanval is onder andere Mathieu Valbuena te zien. In de twee wedstrijden die hij deze week speelde wist hij in totaal vier keer de assist te geven, beide wedstrijden resulteerde tevens in een overwinning. Deze week zijn er ook twee Nederlanders in het TOTW te vinden. De centrale verdediger Douglas, die zijn eerste in-form van FIFA 14 heeft verdient, en Memphis Depay, die zijn uitstekende vorm van het WK nog eens doortrok in de wedstrijd tegen NAC.

Team of the Week - Week 46

Het gehele Team of the Week van deze week kan in de Web App bekeken worden. De nieuwe in-forms zullen vanaf vanavond 19:00 uur in de pakketten te vinden zijn.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014