FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 45

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Door al het nieuws wat gister is uitgebracht over FIFA 15 op de Gamescom zou je toch bijna vergeten dat er die dag ook nog een Team of the Week was. Vandaag, een dag later, kijken we eens rustig terug op dit nieuwe TOTW van week 45. In de spits is deze week onder andere Jonatan Soriano. De aanvaller van FC Red Bull Salzburg wist maar liefst vijf keer te scoren in de wedstrijd tegen SV Scholz Grödig, diezelfde wedstrijd werd tevens met 8-0 gewonnen. Op het middenveld is Thiago Neves te bewonderen. Hij scoorde twee keer in de competitie van Saudi Arabië die overigens net begonnen is. Deze week is er ook weer eens een Nederlander te bewonderen in het Team of the Week. De verdediger van AZ, Jeffrey Gouweleeuw, speelde een goede wedstrijd tegen Heracles Almelo die met 3-0 werd gewonnen.

FUT Team of the Week - Week 45

 

Jammer genoeg is dit Team of the Week niet in de web app te bekijken. De spelers kunnen al in de pakketten gevonden worden aangezien dit team gister al was doorgevoerd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014