FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 43

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Terwijl er de afgelopen dagen veel nieuwe FUT kaarten zijn uitgebracht vanwege de zomertransfers werden er nog altijd wedstrijden gespeeld in verschillende competities. Deze week wordt er dus wederom een Team of the Week uitgebracht, maar de echte grote namen ontbreken nog. Een speler die er wel in staat is Yassine Chikhaoui, de aanvaller van FC Zurich scoorde in de wedstrijd tegen FC Vaduz waardoor zijn team met 1-4 wist te winnen. Naast hem staat de Chileense aanvaller Gustavo Canales. Hij scoorde twee doelpunten voor zijn club Universidad de Chile waardoor ze konden winnen van O’Higgins met 1-3. De enige gouden speler in het TOTW van deze week is de keeper Jonathan Orozco. Hij wist, door middel van een aantal goede reddingen, de nul te houden tegen Pachuca en daardoor ook zijn eerste in-form te verdienen in FUT 14.

 

FUT Team of the Week - Week 43

 

Het gehele FUT Team of the Week van week 43 kan zoals gebruikelijk in de web app bekeken worden. Benieuwd naar de nieuwe transfers die vandaag zijn doorgevoerd? Bekijk dan hier het artikel met daarin de belangrijkste transfers uit de vijfde batch.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014