FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 41

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

In een handjevol competities over de wereld zijn er deze week wedstrijden gespeeld en dus genoeg reden om een FUT Team of the Week uit te brengen, en wel die van week 41. In de aanval is deze week onder andere Jermain Defoe te zien, hij scoorde twee keer voor zijn club Toronto wat resulteerde in een 4-2 overwinning. Dankzij deze prestatie heeft hij zijn derde in form van FIFA 14 verdient. Naast hem is Thierry Henry te vinden, met maar liefst 3 assists en een doelpunt zorgde hij er voor dat de New York RedBulls met 4-1 wisten te winnen. De laatste gouden speler is de verdediger Vegard Forren. De speler van Molde FK scoorde het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Aelesund FK en heeft daarmee zijn eerste in form van FIFA 14 verdient.

FUT Team of Week - Week 41

Het volledige Team of the Week van week 41 is te bekijken in de web app en vanavond te vinden in de pakketten. Bekijk ook het FUT Team of the Tournament van deze week.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014