FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 38

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het FUT Team of the Week van week 38 is vanavond weer te verkrijgen in de pakketten. In dit Team of the Week zijn jammer genoeg niet veel bekende spelers aanwezig, dit komt vooral omdat de belangrijkere wedstrijden al geweest zijn. Het TOTW gaat echter wel gewoon door, zo ook deze week. Na de twee doelpunten die hij scoorde tegen Columbus Crew heeft de aanvaller van Toronto, Jermain Defoe, zijn tweede in-form van FIFA 14 verdient. Dankzij deze prestatie wist zijn team een belangrijke wedstrijd te winnen in de MLS. Achter hem is Alexsandro de Souza (Alex) te zien, hij scoorde een keer tegen Goias in de Braziliaanse competitie. Zijn teamgenoot Keirrison de Souza Carneiro (Keirrison) scoorde ook in dezelfde wedstrijd en heeft hierdoor ook zijn plaats verdient in het Team of the Week van deze week.

FUT Team of the Week - Week 38

 

Zoals gebruikelijk kan het nieuwe Team of the Week vanavond om 19:00 uur gevonden worden in de pakketten. Het gehele Team of the Week kan in de FUT Web App bekeken worden.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014