FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 37

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

In het nieuwe Team of the Week van week 37 zien we onder andere Bobby Zamora, die ervoor zorgde dat Queens Park Rangers naar de Premier League is gepromoveerd door zijn winnende doelpunt in de slotfase tegen Derby County. Opvallend detail is dat diezelfde Zamora West Ham United in 2004 had verzekerd van een promotie naar de Premier League, nadat hij de winnende goal had gemaakt tegen Preston North End. totw37

De Braziliaanse spelmaker Jadson en teamgenoot Romarinho, die beide voor Corinthians spelen, hebben 2 goals gemaakt wat resulteerde in een 1-4 overwinning tegen Sport Recife, waardoor zij beide een in form kregen. Verder heeft Walter, die op dit moment verhuurd is door FC Porto aan Fluminese, zijn klasse bewezen door een hattrick te maken tegen São Paulo waardoor een eindstand van 5-2 op het scorebord kwam. Gum, die ook actief is voor Fluminese, heeft ook tevens een plekje in het TOTW 37. Landon Donovan, één van de grote afwezige uit de selectie van de Verenigde Staten voor het aankomende WK, heeft zijn voeten laten spreken met 2 doelpunten en verdient daarom zijn eerste in form van FIFA 14.

Het volledige team is te bekijken op de Web App en vanaf 19:00 verkrijgbaar in de pakketjes.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014