FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 36

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

De laatste speelronden van de meeste competities zijn al achter de rug, maar dit betekent niet dat het voetbal voor dit seizoen al klaar is. Ditzelfde geldt voor het FUT Team of the Week waardoor er in week 36 nog altijd een aantal mooie in-forms te vinden zijn. Zo heeft deze week Antonio Di Natale wederom een in-form te pakken. Dit dankzij zijn hattrick in de wedstrijd Udinese – Sampdoria welke overigens in een gelijkspel eindigde. Naast Di Natale is de Toulouse aanvaller Wissam Ben Yedder te vinden. Hij scoorde eveneens een hattrick waardoor zijn club met 3-1 van Valenciennes wist te winnen. De voor Napoli spelende Dries Mertens heeft dankzij twee doelpunten en twee assists in de wedstrijd tegen Verona ook zijn plaats verdiend in dit Team of the Week.

FUT Team of the Week - Week 36

Het gehele FUT Team of the Week van week 36 kan hier bekeken worden in de web app. Kijk zeker ook later op de dag nog eens op FIFA Benelux voor nieuws over het nieuwe Team of the Season!

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014