FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 35

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Het nieuwe FUT Team of the Week, van week 35, is vanaf vanavond weer te vinden in de pakketten. In dit Team of the Week is onder andere Samir Nasri te vinden. Hij pakte samen met zijn team Manchester City dit weekend de titel in de Premier League dankzij de 2-0 zege op West Ham. In deze wedstrijd maakte hij een doelpunt wat hem zijn tweede in-form van FIFA 14 oplevert. De keeper van Malaga, Wilfredo Caballero, verdiende na zijn uitstekende prestaties in de wedstrijd tegen Atletico Madrid zijn eerste in-form. Hij voorkwam dat Atletico deze speelronde al de landstitel in handen mocht nemen dankzij een aantal prachtige reddingen.

FUT Team of the Week - Week 35

Samen met het nieuwe Team of the Season, waar later meer over bekend wordt gemaakt, is dit Team of the Week vanaf vanavond 19:00 uur te verkrijgen in de pakketten. Bekijk hier alvast het volledige Team of the Week.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014