FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 27

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het is weer woensdag en daarmee lanceert EA Sports opnieuw een Team of the Week voor FIFA 14 Ultimate Team. Deze week zijn er veel grote sterren vertegenwoordigd, want zo zijn onder andere Lionel Messi, David Silva en Bastian Schweinsteiger uitgekozen door hun sterke prestaties in de verschillende Europese topcompetities. Ook de relatief mindere competities zijn van de partij in het 27e Team of the Week, met Dušan Tadić (FC Twente) en Thomas Meunier (Club Brugge) zijn er twee spelers de Eredivisie en Jupiler Pro League aanwezig. Bekijk het hele team op Web App van FUT.

Vanaf 19:00 Nederlandse tijd zijn de spelers voor een week in de verschillende pakketjes te krijgen. Welke speler zou jij graag willen toevoegen aan je team? Laat het weten in het reactiesysteem hieronder.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014